Malzemeler:
- 1 paket tavuk gogusu (app. 6 tane)
- 2 buyuk domates, buyuk kare seklinde kesilmis
- 1 kucuk paket dondurulmus enginar
- 1 kucuk paket mantar, kare seklinde dogranmis
- Mozarella peyniri
- 2 bas ezilmis sarimsak
- Biraz zeytinyagi
- Un
- Seker
- Tuz
- Karabiber
Yapilisi:
- Domates, enginar, sarimsak ve mantari bir kabin icinde karistiralim.
- Karisimin icine 4 yemek kasigi un ve 1 cay kasigi toz seker katalim. Tuz ve karabiber ekleyelim.
- Tavuklari cam bir tepsinin icine yayalim ve uzerine karisimi dokelim, karistiralim.
- Uzerine biraz zeytinyagi dokelim (azicik).
- Onceden isitilmis 380 F firinda pisirelim.
- Inmeden 10 dakika kadar once uzerine mozzarella peynirini dokelim ve peynir eriyip, biraz kizarincaya kadar firinda tutalim.
AFIYETLE YIYELIM
No comments:
Post a Comment